Medewerkers verrassen

We nemen het ons allemaal voor: even stilstaan bij de bijzondere en belangrijke momenten van onze medewerkers. Maar het ook daadwerkelijk doen? We vergeten het allemaal wel eens. Zou het niet fijn zijn als die momenten voor je worden onthouden? Dat kan met de slimme cadeauservice van Fleurtjedag!

Zo werkt het

Jij geeft aan op welke bijzondere momenten je er wilt zijn voor je medewerkers of relaties. 

Uit het HR-systeem van loket.nl registreren we deze momenten automatisch. Ben je niet aangesloten bij Loket.nl? Geen nood, je kunt ook zelf een (verjaardags)kalender met ons delen.

Jij bepaalt hoe vaak en wanneer we bezorgen. Je stelt eenmalig het bezorgschema in en wij zorgen voor de rest. En wijzigen kan altijd, je zit nergens aan vast.

Ontzorgen

Als de bijzondere dag is aangebroken sturen we automatisch een prachtig of lekker cadeau naar keuze naar de betreffende medewerker of relatie.

We versturen de producten altijd in een mooie geschenk-verpakking met daarbij jouw persoonlijke boodschap. 
Voor 12.00u besteld? Dan kan het morgen bezorgd worden.

We ontzorgen je volledig, zodat jij met heel weinig inspanning 100% attent kan zijn. 

Loket.nl

Fleurtjedag heeft een bijzondere samenwerking met loket.nl, het bedrijf voor online software voor HR en salaris. Exclusief voor bedrijven die gebruik maken van loket.nl kunnen wij het bestelproces geheel automatiseren middels een API-koppeling.

HOE WERKT DAT?

Jij geeft aan op welke momenten je er wilt zijn voor je medewerkers. Het HR-systeem van loket.nl registreert deze momenten automatisch en geeft Fleurtjedag een signaal. Als de bijzondere dag is aangebroken sturen we automatisch de gekozen attentie naar de betreffende medewerker of relatie. Betaling vindt achteraf plaats met een factuur op maat. Je kunt altijd en overal gebruik maken van deze slimme service. Zonder extra kosten, zonder verplichtingen. Je zit nergens aan vast. 

ACTIVEREN KOPPELING

Maakt jouw bedrijf gebruik van loket.nl en wil je deze koppeling activeren? Meld je dan hier aan:

 
0